O nama

Saznajte više o nama, našim ciljevima i našem osoblju.

Svojim projektom Mala škola bosanskog jezika Udruženje ”Da ne zaboravim bosanski”, koji će biti realiziran u periodu juni – august 2018. godine, omogućit će, prije svih, djeci iseljenika ili bh. dijaspore da na jednostavan i prihvatljiv način steknu nova  i osvježe postojeća znanja iz bosanskog jezika za vrijeme svog boravka u domovini.

Nastava će biti osmišljena tako da se kroz igru, kvizove i mala takmičenja uče nove riječi, pravopis i gramatika maternjeg jezika. Malu školu vodit će i nastavu realizirati, zavisno od uzrasta djece, učitelji ili nastavnici te profesori bosanskog jezika s višegodišnjim iskustvom.

Osim za djecu iseljenika ili bh. dijaspore, u Maloj školi bosanskog jezika bit će organizirana nastava i za strance koji žive i rade u Bosni i Hercegovini te za njihovu djecu kako bismo im pomogli da se što prije mogu potpuno uključiti u društveni život zajednice.

Pridružite nam se i iskoristite ovo ljeto da upoznate nove prijatelje i naučite puno novoga o svojoj domovini.

Naše osoblje

Congue appetere temporibus vix ex, eum quis nibh te. Ius essent meliore reprehendunt te. An sed eirmod tibique. Te duo eripuit commune singulis, an suas utinam pro.

Joe Doe

Joe Doe

Joe Doe